Vaccinatie en oversterfte

Er is al veel te doen geweest over de waargenomen oversterfte en de vraag of dit (mede) veroorzaakt wordt door de coronavaccins. Er is zelfs een periode geweest waarin verhitte discussies zijn ontstaan over dit onderwerp, met vergaande polarisatie tot gevolg.

Daarbij zijn we elkaar een beetje uit het oog verloren. Ook nu de hitte van de strijd wat afgekoeld lijkt te zijn, is er nog wel een sluimerende onrust in de samenleving rondom de vraag of er een relatie tussen de coronavaccins en oversterfte moet worden aangenomen.

Deze sluimerende onrust blijft voor problemen zorgen in de verhouding tussen mensen, zelfs binnen gezinnen. Hoewel de strijdbijl in veel gevallen begraven lijkt, zijn de relaties niet altijd hersteld.

Daarom is het belangrijk om eens onafhankelijk en eerlijk onderzoek te laten doen. Een onderzoek waarbij deze moeilijke vraag, de spreekwoordelijke olifant in de kamer, in alle vrijheid beantwoord kan gaan worden.

De waarheid heelt wellicht niet altijd alle wonden. Wel kan deze de broodnodige duidelijkheid bieden om vervolgens met elkaar het gesprek weer aan te gaan. En als het even kan ook weer relaties te herstellen en de polarisatie in de samenleving te stoppen. Zo bouwen wij aan een samenleving met oog voor elkaar.

Vind jij dit ook een belangrijk onderzoek? Doneer dan via de link hieronder.

 

Published On: september 26th, 2023 / Categories: Onderzoek /

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Je krijgt een notificatie wanneer wij een nieuw artikel hebben geplaatst.

Je gaat ermee akkoord dat wij jou e-mails versturen. Je kunt je altijd weer afmelden.