Over ons

Visie

Wij zien dat steeds meer mensen zich bereid voelen om eigenaarschap op zich te nemen. Steeds meer mensen willen een actieve bijdrage leveren aan de maatschappijvorming.

Veel goedaardige mensen die Nederland met elkaar fijn willen maken en houden. Een stop op de verharding en een stop op de polarisering in het debat aan beide kanten.

Steeds meer mensen zien de oer-Nederlandse tolerantie graag weer terug keren. Een samenleving opgebouwd vanuit het gezonde midden. Een samenleving met de menselijke maat. Jij ook? Doe dan mee!

Missie

missie stichting de menselijke maat

Steeds meer mensen willen de sociale samenhang binnen onze maatschappij bevorderen. Een maatschappij waarin rekening wordt gehouden met elkaar.

Een inclusieve en diverse maatschappij, met respect voor elkaars culture achtergrond, mening en keuzes in het leven. Ook als die afwijken van de norm. Juist als die afwijken van de norm. Zo kan in vrijheid worden geleefd en assertief de rechten worden beschermd die ons allen zo dierbaar zijn.

Met acceptatie van het feit dat het leven onvolkomenheden kent en daar op gepaste en menselijke wijze mee weet om te gaan. Een samenleving naar de menselijke maat. Jij ook? Doneer aan de stichting!

ANBI

Stichting De Menselijke Maat beschikt over de ANBI status sinds 10 oktober 2022.
Je kunt onze ANBI status op de website van de Belastingdienst controleren.
Ga daarvoor naar de website van de Belastingdienst:

https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/aftrek-en-kortingen/content/anbi-status-controleren

Je kunt zoeken op RSIN 863819497

Voor meer informatie bezoek je “onze Organisatie pagina“.