De telegraaf kopt: Lareb wil meer onderzoek na meldingen over klachten na coronaprik. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1469926209/lareb-wil-meer-onderzoek-na-meldingen-over-klachten-na-coronaprik

Het lijkt erop dat er steeds vaker -terechte- vragen worden gesteld. Er word nu jaren na de invoering steeds weer nieuwe onderzoeken uitgevoerd naar de (on)veiligheid van de veel besproken coronavaccinaties.

Zo heeft de Tweede Kamer unaniem gestemd voor een academisch onderzoek naar de oorzaken van oversterfte. Omdat er helaas geen uitvoering wordt gegeven op het gebied van de vaccins en en oversterfte, hebben wij als Stichting de taak op ons genomen om hier wel een onderzoek naar te laten uitvoeren.

Dit onderzoek is begin januari 2024 begonnen en het doel is om dit aankomende zomerperiode afgerond te hebben. Dit onderzoek is 100% door donaties gefinancierd. Mocht jij ook een bijdrage willen leveren dan kan dat via deze link:

Published On: januari 24th, 2024 / Categories: Gezondheid, Onderzoek /

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Je krijgt een notificatie wanneer wij een nieuw artikel hebben geplaatst.

Je gaat ermee akkoord dat wij jou e-mails versturen. Je kunt je altijd weer afmelden.